KerstBoom Tips.

Kerstboom verzorgen Bij kerstboom kopen vind je informatie om de juiste boom te kiezen. Heb je een kerstboom gekocht? Volg dan de volgende tips om te zorgen dat hij zo lang mooi mogelijk blijft.

1. Laat de boom eerst acclimatiseren: zet hem eerst een dag in de garage of schuur en verhuis hem dan pas echt naar binnen.

2. Zet de boom niet te dicht bij de verwarming. Hierdoor droogt hij snel uit en gaan de naalden eerder vallen.

3. Bij bomen met een kluit: geef een boom met kluit meteen een paar liter water. Daarna heeft de boom genoeg aan een halve tot één liter water per dag.

4. Bij bomen met een kluit: gebruik universele plantenvoeding van bijvoorbeeld Pokon houdt de boom langer in conditie en helpt ook tegen het uitvallen van naalden.

Kerstboom behouden Wil je de kerstboom behouden na de kerst voor op het terras of in de tuin? Dat kan met de volgende tips:

* Houd de boom uit de buurt van haard en radiator.

* Zet de boom in pot in een diepe schaal of schotel met water.

* Na de feestdagen zet je de boom zo snel mogelijk buiten op het terras of plant je hem in de volle grond. Wacht met planten als het vriest.

  • Geef Water

    Wij zorgen voor je boom zodat hij mooi groeit. Maar wist je dat de boom het mooiste blijft als jij hem ook water geeft? De kluit moet goed vochtig blijven.

  • Geef Liefde

    Tuig de boom zo mooi mogelijk op en geef hem veel liefde!

  • Plaats de boom in easy Fix

    De oplossing voor een kaarsrechte kerstboom Wilt u ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard uw beste oplossing.

  • De perfecte Boom